کد خبر: ۸۳۴۵
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۷:۰۲-13 May 2019
۱- صرفا افرادی که دارای شهروندی آمریکا هستند حق درخواست اقامت دائم یا همان گرین کارت را برای والدین خود دارند. افرادی که هنوز شهروند آمریکا نشده اند نمی توانند برای مهاجرت والدینشان به آمریکا اقدامی انجام دهند.

۲- اگر والدین شما با هر نوع ویزایی در داخل آمریکا باشند می توانید از طریق پروسه Adjustment of Status برای آن ها درخواست اقامت دائم و گرین کارت بدهید. در این صورت می توانید فرم های I-130 و I-485 را همراه با اظهارنامه حمایت مالی و درخواست اجازه کار و advance parole به صورت یکجا ثبت کنید. در این حالت والدین شما نمی توانند قبل از دریافت advance parole از آمریکا خارج شوند‌. دریافت این مدرک معمولا بین ۴ تا ۶ ماه طول می کشد. 

 مقررات تراول بن تاثیری بر پرونده های adjustment of status ندارد. 

۳- اگر والدین شما خارج از آمریکا هستند باید با ارسال فرم I-130 روند مهاجرتی آن‌ها را از طریق Consular Processing انجام دهید که حدودا یک سال طول خواهد کشید. در این حالت والدین فرد برای دریافت ویزای مهاجرتی باید به سفارتخانه‌های آمریکا مراجعه کنند. 

مقررات تراول بن در رابطه با افرادی که از طریق مراجعه به سفارت درخواست ویزا دارند اجرا می شود لذا در شرایط فعلی امکان دریافت ویزا برای اکثر متقاضیان وجود ندارد. با این حال توصیه می شود افراد واجد شرایط نسبت به شروع پروسه مهاجرتی والدین خود علی رغم شرایط فعلی اقدام کنند. 
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
به روایت مذهبی ها
نظرسنجی
منشاء پدیده داعش را چه می دانید؟
ناشی از تفکر وهابی-تکفیری
محصول توطئه غرب و اسرائیل
آخرین اخبار
رنگ خدا
پربازدیدترین
خبری-تحلیلی
پنجره
اخلاق و عرفان
سیره علی بن ابیطالب(ع)
سیره رسول الله(ص)
تاریخ صدر اسلام
تاریخ معاصر
زمین
سلامت و تغذیه
نماز و احکام
کتاب و متون مرجع
نظامی
کسب و کار
شیطان و گناهان
روشنفکری دینی
مرگ
آخرالزمان