کد خبر: ۱۰۳۱۰
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۳۹۸ - ۲۲:۱۰-22 July 2019
ویزای مهاجر برای همسر یک شهروند ایالات متحده (IR1 یا CR1)
DV1 
برندگان لاتاری

E11 
ویزا کار
افرادی که از توانایی فوق العادا برخوردار هستند

E14
همسر E11، E12 یا E13

E15
کودک E11، E12 یا E13

E21
حرفه ای دارای درجه پیشرفته یا شخص توانایی استثنایی در علوم، هنر و یا کسب و کار است

E22
همسر E21

E23
کودک E21

F ویزا

این ویزا برای دانشجویان خارجی که در مؤسسات معتبر ایالات متحده ثبت نام کرده اند صادر می شود. ویزای F-1 برای دانش آموزان تمام وقت است، ویزای F2 برای همسران و فرزندان دارنده ویزا F-1 و ویزای F-3 برای "مسافران مرزی" است که در مادری ساکن خود در مدرسه ای در ایالات متحده اقامت دارند. [145] آنها از طریق SEVIS مدیریت می شوند. [146]

FX1
همسر اقامت دائم گرین کارت

F24
پسر متاهل / دختر ساکن دائمی

FX3
کودک FX1 یا FX2

F31
پسر متاهل یا دختر شهروند ایالات متحده

F32
همسر F31

F33
کودک F31

F41
برادر یا خواهر شهروند ایالات متحده که حداقل 21 ساله است

F42
همسر F41

IR-1
همسر شهروند ایالات متحده

IR-2
فرزندان شهروند ایالات متحده

IR-4
یتیم یتیم از یک کشور غیر لاهه که در ایالات متحده توسط شهروند ایالات متحده به تصویب می رسد

IR-5
پدر و مادر شهروند ایالات متحده حداقل 21 ساله

SB1
بازگشت ساکن امریکا
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
به روایت مذهبی ها
نظرسنجی
منشاء پدیده داعش را چه می دانید؟
ناشی از تفکر وهابی-تکفیری
محصول توطئه غرب و اسرائیل
آخرین اخبار
پربازدیدترین
خبری-تحلیلی
اخلاق و عرفان
سیره علی بن ابیطالب(ع)
سیره رسول الله(ص)
تاریخ صدر اسلام
تاریخ معاصر
زمین
سلامت و تغذیه
نماز و احکام
کتاب و متون مرجع
نظامی
کسب و کار
شیطان و گناهان
روشنفکری دینی
مرگ
آخرالزمان